2013 m. lapkričio 14 d., ketvirtadienis

Naujas internetinės parduotuvės perkamonline.com variklis

Pasikeitė prieš mėnesį pradėjusios veikti elektroninės rašto darbų ir nuotraukų parduotuvės perkamonline.com įskiepis. Vietoje anksčiau Wordpress turinio valdymo sistemoje naudoto WP e-Commerce, o nuo šiol intelektiniai produktus perkam online pasitelkę WooCommerce.

Tikimasi, kad naujasis WooCommerce įskiepis sėkmingai išlaikys bandymus ir savo funkcionalumu gyvins elektroninę prekybą.

Pokyčių elektroninės parduotuvės sistemoje prireikė po to, kai perkamonline.com svetainė pristatė naują savo produktą - viešojo kalbėjimo pratybų medžiagą skaidrėmis, iš karto atsisiunčiant nusipirktus failus į savo kompiuterį. WooCommerce įskiepis atrodo ambicingai nusiteikęs šią užduotį atlikti bent trimis būdais. 

Kartu į akis krenta ženkliai turiningesnis pranešimų elektroniniu paštu šablonų pasirinkimas, taisyklės ir sąlygos atvaizduojamos visaverčiame temos puslapyje, o ne atskiru tekstiniu failu, kaip, kad ligi šiol naudotame WP e-Commerce.

Abiejų TVS elektroninių parduotuvių įskiepių lietuvinimas atrodo panašiai tobulintinas, tačiau iš esmės - nesudėtingas, bet įtraukiantis pradedančiuosius programuoti svetaines atviro kodo platformoje Wordpress. Abi elektroninės parduotuvės panašiai palaikomos entuziastų ir gausiai aprūpinamos įvairiais papildomais įskiepiais.

Tiesa, integruojant į WP e-Commerce ir WooCommerce mokėjimai.lt siūlomus mokėjimų užtikrinimo įskiepius, verta atkreipti dėmesį, jog naujai įdiegtoje perkamonline.com parduotuvėje naudojama nauja ir pažangi mokėjimų technologija Paysera.

Svarbu pastebėti, jog WooCommerce produktą parodo saviškai, pakeldamas mygtuką `pirkti` ko ne per vidurį puslapio, o ne pabaigoje, kaip atrodė klasikinį požiūrį demonstruojantis WP e-Commerce.

Pirkti ir atsisiųsti internetu atrodo patogu, nes pirkėjas prekę gauna iš karto po atsiskaitymo ir neturi laukti kurjerių ar pranešimo iš siuntų tarnybos. 

Vakaruose populiari prekyba intelektualiais - skaitmeniniais produktais (digital products) leidžia rinkai pateikti tiek kopijų, kiek jų reikia pirkėjams. Be to, "gamintojui" nereikia sukti galvos dėl prekių sandėliavimo ar gabenimo (shipment).

Svetainės perkamonline.com kūrimas, priežiūra ir administravimas vykdomas savarankiškai, be samdomų specialistų pagalbos, tačiau su vertingais mokejimai.lt profesionalų patarimais ir dėmesingu aptarnavimu. Pasikeitimus, kūrybos ir statybos procesus galime stebėti nuolat - dažniau apsilankant ir dalyvaujant perkamonline.com tinkle.

jj




1 komentaras:

  1. Stebiuosi, kad internetinių puslapių kūrimas ir priežiūra vykdomas savarankiškai ir svetainė sulaukia tiek populiarumo.

    AtsakytiPanaikinti