2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Nauji 2017 metai

Saugių 2017 metų linki MB perkamonline.com 

Laikas braukti dar vieną brūkšnį ir vesti balansą, dėti kryžių ant praėjusiųjų metų ir su šviesesne viltimi pasitikti ateinančiuosius - 2017 metus. Jie mums atrodo siurprizingi, nes aišku, kad saugumas bus vienas svarbiausių žmonių poreikių.

Per 2016 metus pasaulis pasidarė dar mažesnis - geriau pasiekiamas, labiau pažįstamas bei daugiau intriguojantis. Išmokome dar įmantriau komunikuoti turinį kūrybiškiau kryžmindami šiuolaikines medijas. Prekių ženklai, kaip ir žmonės - ne tik kalbėjo, bet ir dainavo, juokėsi, gailėjosi... Be to, patyrėme ligi šiol nematytą kryptingai bei organizuotai iškomunikuotos propagandos galią, kuri pasireiškė demokratijos perversijomis renkant lyderius. Virtualioje erdvėje teko atlaikyti daugiau išpuolių ir tobulinti duomenų bei informacijos apsaugą.

Naujieji metai žada būti neregėtai sparčių ir esminių permainų. Jas lemia didėjanti greitaveika. Randasi poreikis dar operatyviau reaguoti į pokyčius - plačiau ir giliau dalyvauti bendruomenių kasdienybėje.

Tam pažabojome technologijas ir robotus, juos tobuliname ir kuriame naujus vis sudėtingesniems uždaviniams spręsti. Tegu ateinančiais metais mūsų trapus pasaulis būna toks gudrus bei tvirtas, kad atlaikytų visas negandas ir apsaugotų mus bei leistų kūrybai irgi plačioms galimybėms skleistis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą