2016 m. gegužės 17 d., antradienis

Naujas produktas: video-lt

Gal kam teko susidurti su situacija, kai pyst - ir pavagia idėją? Atrodytų, puiki idėja, verta milijono, o ją kažkas ima ir pritaiko pagal savo nuožiūrą. Mes žinome, kad pavogt idėją yra labai pavojinga ir tikime, jog patobulinimai bei subjektyvus kontekstas kuria pridėtinę vertę! Tuo kartu, supažindiname su nauju perkamonline produktu: lietuviškų video siužetų peržiūrų didinimo varikliu video-lt.com
Pridėkite savo video į video-lt.com
Kažinkaip sugulė, kad turinio rinkodaroje video sudaro branduolinę pusę Interneto peržiūrų. Tai logiška, kad informaciją mums lengviau suvokti integruotai - sintezuojant garsą, vaizdą, tekstą ir dar bent tris medijas, kuriomis galima efektyviau paveikti žmogų. Video - yra vienas kertinių šiuolaikinių komunikavimo instrumentų.

Mes turime ką parodyti. Internete dažnai matomi plačiai plintantys viral siužetai, kuriais mielai dalijasi daugybė vartotojų. Pavyzdžiui, pažvelgę į socialinius tinklus, nesunkiai pastebėsime, jog tam tikros tematikos vaizdo siužetai žaibiškai plinta nuorodomis ir didina peržiūras. Tą skatina smalsumas ir žingeidumas, o kartu ir turinys, kurį perduoda komunikavimo priemonė - video.

Dabar galime plačiau skleisti vietinį kontekstą, pirmiausiai - rodant Lietuvoje veikiančių kompanijų pasiekimus ir suteikiant tvirtą pagrindą lietuviškoms organizacijoms didžiuotis savo laimėjimais. Didelis indėlis padeda ne tik parodyti save, bet ir kartu padeda kilti draugui.

Išnaudojame galimybę sklaidos kanalu dalintis su visuomenės iniciatyvumą demonstruojančiomis nevyriausybinėmis organizacijomis, kultūros įstaigomis, kūrėjų studijomis, mokslo ir verslo atstovais, kurių vaizdo siužetams reikia platesnės auditorijos, individualiai orientuotos ir įtraukiančios prieigos.

Taigi, sutelkę bei tikslingai nukreipdami informacijos srautą, pasitelkdami socialinius tinklus, pasiekiame didelės sėkmės - žmonės mielai palaiko profesionalius siužetus, dažniau juos peržiūri, dalijasi įspūdžiais su artimaisiais bei nuorodomis Internete. Dabar pradėję rodytis žinokime, jog ilgainiui pelnysime tik didėjantį žinomumą.

1 komentaras: