2014 m. sausio 2 d., ketvirtadienis

Su naujaisiais @-metais!

Naujuosius 2014 metus verčiau paskelbkime naujaisiais @ metais, orientuodamiesi į dar didesnę bei visapusiškesnę elektroninę sklaidą ir plačiai besiskleidžiančią komunikaciją internetu.

Tegu 2@14-ieji atneša daugiau žinojimo ir galimybių jį pritaikyti!


Pakanka žvilgtelėti į iš esmės - Google diktuojamas rašto darbų madas ar sparčiai tobulėjančias multimedijos (vaizduojamųjų menų) galimybes, išgirsti aimanas dėl spausdinto žodžio pakasynų - netruksime suvokti, jog ateities darbo vietose didesnę vertę kurs modernėjančių technologijų valdovai.

Tegu praeina amorfiško klegesio 2013 metai, leidę susiplakti tvirtesniam pagrindui ir išryškėti daliai fundamentalių viršukalnių. Visai jų negaila, nes nuėjusieji parodė kryptis, apnuogino naujas dogmas, paskatino kurtis sistemoms. Trumpai tariant, galime konstatuoti, kad 2013 metai iliustravo, kaip sparčiai plėtojasi komunikacijos technologijos, kasdien mums pateikiančios naujų galimybių - erdvių, žinių ir instrumentų kurti. Neabejotina, kad naujaisiais metais jų rasis dar daugiau.

Smagu pažymėti, kad MB perkamonline.com savo pirmuosius kalendorinius metus užbaigia su teigiamais balansais ir, nepaisant sumaišties mažųjų bendrijų veiklą reglamentuojančiuose teisės aktuose. Gerai, kad verslo skatinimo forma, leidžianti pradėti kurti darbo vietas sau ir kitiems tebėra patogi ir lengvai pasiekiame pasiryžusiems išbandyti įgyvendinti savo ambicingas idėjas.

Turtingų atradimais metų mums!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą