2013 m. birželio 30 d., sekmadienis

BuyUK.lt - Anglijos parduotuvės lietuviams


Kai vis lengviau, patogiau ir dažniau apsiperkame online parduotuvėse, netrunkame rasti geriausių pasiūlymų ir šiltai atsiliepti apie patikimus partnerius. Naujoviška BuyUK.lt apsipirkimo Anglijoje sistema yra ypač patogi pirkti viso pasaulio parduotuvėse internetu iš Lietuvos.

Jaunas verslininkas Mantas Rogulis – kompanijos BuyUK.lt įkūrėjas ir vadovas, dalinasi savo patirtimi apie apsipirkimus Anglijos online parduotuvėse ir galimybes parsivežti prekes į Lietuvą. 

Pasak vadovo, BuyUK.lt projektas pradėjo veikti dar 2011 metais, kai keletas draugų, patyrusių prekybos internetu privalumus, patys ėmėsi vystyti elektroninės komercijos ryšius su Didžiąja Britanija.

Igainiui sustiprėjęs BuyUK.lt, tai – patikimas tarpininkas tarp Jungtinės Karalystės parduotuvių ir pirkėjų Lietuvoje. Mes padedame žmonėms, kurie nori apsipirkti Anglijoje, bet neturi tokios galimybes. Mes – kaip kurjeriai – teikiame angliškų prekių transportavimo ir sandėliavimo paslaugas", – sako Mantas Rogulis, kompanijos BuyUK.lt įkūrėjas ir vadovas.

Patirties įkvėptų jaunuolių planuose – JAV ir Vokietijos rinkos: žinomos ir mažai Lietuvos pirkėjams atrastos parduotuvės, pasauliniai prekių ženklai, akcijos, nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai bei galimybės parsivežti internetu pirktas prekes į Lietuvą.



jj

4 komentarai:

  1. Sveiki lankytojai, kadangi naudojuosi ju paslaugomis ilga laika tai noriu palikti savo atsiliepima. Kadangi ju puslapyje akivaizdu kad jie filtruoja visus atsiliepimus ir blogi tiesiog nepostinami :) Naudojuosi ju paslaugomis jau tikriausiai virs metu ir iki siandien kaip ir didesniu problemu neturejau. Bet visada buna pirmas kartas, tiesa? :)
    Galiu tik pasakyti viena, kai pradejo siusti per post24 suprastejo ju darbas ir paslaugu kokybe, gal cia tik sutapimas, kai prekes atsiimti tekdavo ju taskuose paciam viskas buvo gan gerai. Kas mano situacijoje buvo blogai? :)
    Pirmiausia zmogus atsakingas uz siuntinio issiuntima parase i el pasta, paprase tel numerio pastomato vieta i kur issiusti preke ir nurode sumoketi uz siuntini. Viska padariau, laukiau siuntinio bet taip ir nesulaukiau, teko skambinti paciam ir tik tada pasake kad issius siuntini ir pazadejo pristatyti kita diena. Trumpai tariant tiesiog pamirso. Negana to siuntinis nebuvo pristatytas ir kita diena, kalte suverte ant post24 ir net nenutuokia kur siuntinis randasi ir kada bus. Taip kad ju skambus pazadas pristatyti per 1-3 darbo dienas yra nieko vertas. Po viso pokalbio siuntu administratorius dar maloniai pasiule pasinaudoti konkurentu paslaugomis. Manau kad tai vienintelis protingas dalykas ka ju kompanijos atstovas galejo pasiulyti. BUYUK su savo pastoviais klientais elgiates apgailetinai ir jusu laukia prasta ateitis. Pats zadu migruoti i kita kompanija ir pasistengsiu daugiau nesinaudoti ju paslaugomis ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vitalijau, ačiū už pastabas - BuyUK jas jau žino ir, tikėkimės, sureaguos tinkamai: sąžiningai ir garbingai.

      Panaikinti
  2. Kažkaip dabar siuntos Anglija - Lietuva labai ilgai užtrunka. Nežinau ar dėl siuntinių didelio kiekio ar dėl ko, bet anksčiau tikrai ateidavo daug greičiau.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O aš neturiu jokių nusiskundimų. Kurjeriai visada kiek teko pirkti prekė laiku buvo pristatyta ir gana operatyviai.

    AtsakytiPanaikinti