2013 m. liepos 22 d., pirmadienis

Kuo naudingas perkamonline rezervacijų kalendorius?

Viduvasarį startavęs virtualus rezervacijų bei registracijos į renginius arba vizitams pas specialistus kalendorius e-registracija.perkamonline.com nuolat tobulėja ir padeda žmonėms planuoti savo laiką.

Besilankantieji e-registracija.perkamonline.com tinklapyje vartotojai gali pasirinkti konkrečią dieną virtualiame kalendoriuje ir išsirinkti iš tą dieną siūlomų paslaugų ar pakvietimų įrenginius: nuo prancūzų kalbos kursų iki profesionalaus fotografo master-class.

Lietuviška elektroninių rezervacijų sistema patogi tiek besiregistruojantiesiems, tiek paslaugų teikėjams, kuriems svarbi jų veiklos sklaida, žinomumas ir gera reputacija. Naudotis perkamonline sistema yra labai paprasta - skelbti rezervacijas, nurodžius laiką ir vietą, išsamiai ir patraukliai aprašant, ką tuo metus gaus klientas ir dalintis nuorodomis į rezervacijos puslapį, siekiant, kad kvietimas registruotis pasiektų savo adresatą.

Taip pritraukdami kuo daugiau lankytojų - klientų, žiūrovų ar dalyvių, perkamonline sistemos paslaugų teikėjai šiuo metu gali skelbti dviejų tipų rezervacijas: vienkartinis renginys leis registruoti žmones į susitikimą tiksliu laiku ir tikslioje vietoje, be to, galima sudaryti priėmimo valandų tvarkaraštį, kad žmonės galėtų pasirinkti sau patogų vizito pas specialistą laiką.

Štai, kaip atrodo virtaulus rezervacijų kalendorius e-registracija.perkamonline.com registruotiems Paslaugų teikėjams - jis patogus, planuoti renginius ir vizitus, stebėti registracijas online

Perkamonline didžiuojasi savo partneriais ir kviečia ypač palankiomis sąlygomis prisijungti prie e-rezervacija.perkamonline.com sistemos. Projekto pradžia leidžia kiekvienam pasiūlymui skirti išskirtinį dėmesį ir palaikymą: rūpintis sklaida ir bendradarbiaujant siekti maksimalios kokybės.

Perkamonline talkina viešinant gerąją patirtį ir naujas idėjas, todėl e-rezervacija.perkamonline.com sistema naudinga dar ir tuo, kad ji padeda plačiai informuoti apie kiekvieną pasiūlymą ar veiklą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą