2013 m. birželio 3 d., pirmadienis

Kainos kils

Nepaisant ateities prognozių, kad pigs technologijos, energetinių išteklių, kokybiškų ir kūrybiškų produktų kainos pasmerktos tik augti.

Niekas nežino arba tiksliai nesuprognozuoja, kokios energijos ir kiek mums reikės ateityje, tačiau, pažiūrėjus vien į eksponentinškai augančius atminties ir virtualaus paveldo saugyklų poreikius, manytina, kad ir elektros ateityje reikės vis daugiau ir daugiau.

Persiorientavimas alternatyvių energijos išteklių ir išteklių optimizavimo link, be abejonės, užima laiko bei reikalauja pastangų ir resursų (išteklių). Žmogiškasis jų - brangiausias!

Ne mažiau už žinojimą (Know how - angl.) - brangūs įrankiai bei priemonės

Kokybiškesnė žaliava, kruopštesnis apdorojimas ir gamyba, ilgas bei nuoseklus stebėjimas ir operatyvi, adekvati reakcija - grįžtamasis ryšys, užtikrina aukštesnę prekės ar paslaugos kokybę - didina kainą ir pirkėjo pasitenkinimą;)

Mes galime rasti mažiausią ir geriausią kainą, bet pagalvoję, kiek savų pastangų ir laiko skirtume, galėdami patys pasitenkinti savo poreikius, dažnai atsidūstame ir - nepaslaptis - dažnai tuomet perkame impulsyviai...

Manytina, kad kokybiškas produktas reikalauja brangių sąnaudų ir kruopštaus įdirbio, todėl sukuria pridėtinę vertę, nes yra aukštai vertinamas ir apmokamas žinovų ir prieinamas vis platesniam besidominčiųjų ratui..

Šitą kinišką NT kainų realybės suvokimą galima paimti už iliustraciją apie mažos kainos iliuziją bei plačiau pasiskaityti iš agentūros Xinhuanet

Linkime pirkti online atsakingai, kruopščiai ir vertingai, idantai pinigų nešvaistyti vėjais, o gauti trokštamą prekę ir didžiausią pasitenkinimą!

TIP: Kad įvertinti, ar gera kaina - pamėginkite įsivaizduoti save pardavėjo vietoje




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą